Voordeuren

- Bespaar tot wel 40%
- Door heel Nederland
- Goede garanties
- Snelle service
- Grootste assortiment

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Ga voor een industrieel aanzicht met een aluminium voordeur

Sta je aan de vooravond van het kiezen van een nieuwe voordeur? Of ben je gewoon benieuwd naar de voordelen van een aluminium variant? Dan zijn wij je graag van dienst. Een aluminium voordeur is de laatste jaren steeds meer in opkomst. Door de industriƫle trend die we spotten in de interieurwereld is dit materiaal ook steeds populairder geworden voor deuren onder huisbezitters in Nederland. Ook een aluminium voordeur kan zorgen voor de uitstraling die jij zoekt en kent meerdere voordelen. Welk materiaal trekt jouw aandacht?

Voordelen aluminium voordeur

De aluminium deur kan niet alleen bijdragen aan de sfeer van je woning, maar is daarnaast ook nog eens inbraakwerend. Door de stevige samenstelling van het materiaal is deze voordeur niet zomaar open te breken en voel je je dus op en top veilig in je woning. Naast dit bijkomende voordeel bestaat aluminium ook uit een aantal factoren die door veel huisbezitters als fijn en positief worden ervaren. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder.

Aluminium-deuren

Stevig materiaal

Aluminium is niet gevoelig voor kromtrekken of ombuigen, waardoor je voordeur altijd naar behoren werkt. Tijdens warme, zomerse dagen of juist tijdens de koude wintermaanden zijn er materialen die door deze extreme temperaturen verbuigen. Hierdoor valt de voordeur niet meer mooi in de omlijsting en wordt het open en dicht doen van de deur steeds moeilijker. Met aluminium kom je nooit voor verrassingen te staan.

Houd de kou buiten

Deuren zijn niet alleen voor het afsluiten van een bepaalde ruimte, maar zijn ook belangrijk voor het isoleren van je woning. Met een voordeur hoop je de kou buiten de deur te houden in de winter en binnen te kunnen genieten van een heerlijk verwarmd huis. Maar ook in de zomer kan het koel houden van je huis vallen of staan met de juiste isolatiewaarden. Aluminium beschikt over hoge isolatiewaarden en is daarmee een ideale keuze voor het isoleren van je woning.

Lange levensduur

Een aluminium voordeur kent eigenschappen waar je als huisbezitter jaren mee vooruit kunt. Door een poedercoating kun je langdurig genieten van je deuren. Hierdoor is een deur van dit materiaal namelijk bestand tegen extreme weersomstandigheden en kunnen de deuren tegen een stootje. Ook op het gebied van inbraakveiligheid scoort een aluminium voordeur goed. Een versterkt profiel en het gebruik van hoogwaardige producten zorgen ervoor dat dieven niet zomaar bij je binnen staan.

Wij adviseren je graag

Zou je graag meer informatie willen over de mogelijkheden die er zijn bij het kiezen van nieuwe deuren? Of zoek je een expert die de gekozen aluminium voordeur komt monteren? Onze experts zijn je graag van dienst. Dankzij hun jarenlange ervaring in de branche weten ze precies wat er komt kijken bij het installeren van een voordeur. Daarnaast beschikken ze over genoeg kennis van elk materiaal, waardoor ze op elk klein detail letten bij de montage. Het uitzoeken van jouw aluminium voordeur begint bij Voordeurenbedrijf.

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Aantal geleverde voordeuren
Gemiddelde beoordeling

Klik voor een vakman in de regio

wij zochten een nieuwe voordeur met een landelijke uitstraling, omdat ons huis aan een een doorgaande weg ligt moest deze dus goed isoleren qua geluid. We kregen meerdere opties gepresenteerd en daar...

- Jochem Weijters uit Bergen

heb het formulier ingevuld met de wensen voor mijn nieuwe voordeur dezelfde dag nog kreeg ik de eerste offerte binnen en die was ook eigenlijk meteen naar tevredenheid dus een afspraak gemaakt voor de plaatsing...

- Dylan Walter uit Stein

Ik zocht een mooie nieuwe rode voordeur van hout.Vie de site kreeg ik een paar offertes die qua prijs niet veel van elkaar verschilden, maar een bedrijf zat vlakbij dus heb ik uiteindelijk voor gekozen en dat...

- Thomas Verheuvel uit IJsselstein