Voordeuren

- Bespaar tot wel 40%
- Door heel Nederland
- Goede garanties
- Snelle service
- Grootste assortiment

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Een natuurlijke uitstraling dankzij een houten voordeur

Een voordeur is van essentieel belang in je woning. Niet alleen om je woning mooi af te sluiten, maar deze deur bepaalt ook het welkome gevoel bij binnenkomst. Dit is namelijk het eerste wat je visite ziet als ze bij je op de stoep staan.

Veel huisbezitters besteden dan ook extra aandacht aan het kiezen van een voordeur die matcht met de uitstraling van de rest van hun woning. Een grachtenpand vraagt namelijk om een ander soort voordeur dan een boerderij. Hierbij is het deurbeslag, maar ook het materiaal van de deur bepalend. Zo kun je kiezen voor aluminium, kunststof of hout voor jouw nieuwe voordeur. Welk materiaalsoort heeft jouw voorkeur?

houten-voordeuren

Waarom een voordeur van Voordeurenbedrijf?

Bij Voordeurenbedrijf beschikken we over een groot netwerk aan deurenspecialisten. Alles op het gebied van voordeuren is mogelijk. Door onze uitgebreide database komen we gemakkelijk in contact met een voordeurspecialist bij jou in de buurt, die je met liefde helpt bij het kiezen van je nieuwe voordeur. Dit geldt voor zowel een aluminium, houten als kunststof deur.

Naast de diverse mogelijkheden staat service bij Voordeurenbedrijf hoog in het vaandel. De voordeur naar keuze wordt niet alleen speciaal voor jou gemaakt, maar tevens door onze monteur geleverd. Ook het monteren van de voordeur doen wij met liefde. Waarmee kan onze voordeurspecialist jou van dienst zijn?

De voordelen van een houten voordeur

Natuurlijke uitstraling

Hout is niet alleen een mooi materiaal op zich voor bijvoorbeeld een vloer, maar is ook geschikt voor deuren. Wist je dat je met een houten deur alle kanten op kunt? Zo kun je hierbij kiezen voor hardhout, maar kun je ook het hout op laten schuren voor een wat ruwere look. Vrijwel alles is mogelijk met een houten voordeur. Van kleine details tot grote omlijning; hout is makkelijk te bewerken. Ook voor huishoudens die dol zijn op een natuurlijke look is hout dé uitkomst. Een houten voordeur geeft altijd een klassieke uitstraling. Daarnaast kun je met de vorm van de deur en de deurklink mede de stijl bepalen van de gehele voordeur en het algehele aanzicht.

Veilige voordeur

Naast deze uiterlijke kenmerken heeft hout zich door de eeuwen heen bewezen als betrouwbaar bouwmateriaal. Een houten voordeur heeft een hoge brandveiligheid door lage warmtegeleiding en zorgt ervoor dat er weinig schadelijke rookgassen vrijkomen bij een brand. Naast deze vorm van veiligheid biedt een houten voordeur ook inbraakbeveiliging. Door de sterkte van het hout ben je goed beschermd tegen inbraak.

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

Milieuvriendelijke keuze

Het maken van hout vraagt niet om grote hoeveelheden energie, waardoor dit materiaal milieuvriendelijker is dan andere materialen voor een voordeur. Tevens is hout makkelijk recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Ook hierbij komen geen grote hoeveelheden energie kijken. Wanneer hout om een of andere reden niet recyclebaar is, kan het worden ingezet om groene energie te produceren. Een houten voordeur is dus een milieuvriendelijke keuze.

Onderhoudsmogelijkheden

Hout is te onderhouden en biedt mogelijkheden voor een eenvoudige opfrisbeurt. Zo kun je de kleur van je houten voordeur op ieder moment van de dag aanpassen, zodat je nooit uitgekeken raakt op de deuren in je woning.

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Aantal geleverde voordeuren
Gemiddelde beoordeling

Klik voor een vakman in de regio

wij zochten een nieuwe voordeur met een landelijke uitstraling, omdat ons huis aan een een doorgaande weg ligt moest deze dus goed isoleren qua geluid. We kregen meerdere opties gepresenteerd en daar...

- James Gerrits uit Middenmeer

Door een brand in mijn woning was de hele voordeur aan gort en zocht ik dus heel snel een nieuwe die ook kon worden geinstalleerd. Ik kreeg vrij snel reacties waar ik wat aan had en binnen een paar...

- Michaël Bartels uit Oosterbeek

ik heb net een nieuwe woning gekocht en daar zocht ik een voordeur met zijraam voor. Eerst duurde het even voor ik reactie kreeg, maar uiteindelijk kreeg ik toch meerder offertes en ben ook op een van die...

- Luuk Zwart uit Hardinxveld-Giessendam