Voordeuren

- Bespaar tot wel 40%
- Door heel Nederland
- Goede garanties
- Snelle service
- Grootste assortiment

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Ontdek de mogelijkheden van een kunststof voordeur

Een kunststof deur heb je waarschijnlijk al meerdere keren gespot bij vrienden, familie of kennissen zonder dat je dit door had. Kunststof is namelijk hét materiaal bij uitstek waarmee je alle mogelijkheden van de wereld hebt. Dit type deur is tegenwoordig bijvoorbeeld niet meer te onderscheiden van een echte houten deur. En dat ook nog eens voor een budgetvriendelijkere prijs. Ook met een kunststof voordeur kun je het zo gek of simpel maken als je zelf voor ogen hebt. Is jouw woning toe aan nieuwe voordeur? Of zou je graag meer informatie willen over deze variant van een voordeur? Voordeurenbedrijf helpt je graag verder.

Voordelen kunststof voordeur

Zoals eerder benoemd is kunststof een flexibel materiaal, waarmee je de deur geheel naar jouw smaak maakt. Een hout look, een industriële uitstraling of hele kleine details; met kunststof kan het allemaal. Ideaal voor je voordeur. Met een deze deur zit je niet alleen goed op het gebied van sfeer, maar dit materiaal heeft ook andere kenmerken, die erg interessant kunnen zijn voor huisbezitters.

Aluminium-deuren

Budgetvriendelijk

Een nieuwe voordeur mag voor de een wat meer kosten dan voor de ander. Voor de huisbezitters die kunststof ideaal vinden, is het een leuke bijkomstigheid dat deze deuren in verhouding budgetvriendelijker zijn dan een aluminium of houten voordeur. Maar ook voor mensen, die wat minder diep in de buidel willen tasten, is kunststof een goede oplossing. Hiermee tover je namelijk je deurpost ook in een handomdraai om tot een elegante binnenkomst.

Weinig tot geen onderhoud

Kunststof is van zichzelf een onderhoudsarm materiaal. Wanneer je dus kiest voor de aanschaf van deze deur, dan ben je verzekerd van een deur waar je de komende jaren mee vooruit kunt. Dit type deur is namelijk kleurvast, waardoor je niet hoeft om te kijken naar het schilderwerk. Daarnaast is kunststof bestand tegen alle weersomstandigheden.

Isolatie

Bij de aanschaf van jouw nieuwe voordeur zijn een aantal aspecten van groot belang, maar heb je ook nagedacht over de isolatiewaarde van een kunststof voordeur? Om de warmte in de winter binnen te houden en de kou buiten kies je voor een deur van dit materiaal. Kunststof isoleert namelijk uitstekend en zorgt ervoor dat je bespaart op je energierekening. Meer dan bijvoorbeeld bij een houten voordeur.

Kortom, een kunststof voordeur kent vele mogelijkheden. Zo zet je de deur geheel naar je eigen hand voor een leuke prijs en kent deze variant weinig tot geen onderhoud. Weet jij al uit welk materiaal jouw nieuwe voordeur bestaat?

Voordeurenbedrijf is dé specialist in voordeuren

Bij Voordeurenbedrijf kunnen we je op verschillende manieren van dienst zijn. Zo kennen we een groot netwerk aan specialisten, die met plezier jouw nieuwe voordeur komen monteren. Daarnaast beschikken we over een assortiment om van te dromen. Met verschillende grote merken zoals Bruynzeel of Austria sla je de plank eigenlijk nooit mis. Door de goede kwaliteit van deze merken en hun kunststof deuren geniet je jarenlang van een woning met uitstraling én een prettige binnenkomst. De montage kun je ook met een gerust hart aan ons overlaten. Onze experts zijn talenten op het gebied van monteren en kennen alle facetten van het vak om jouw deur perfect te installeren. Graag tot ziens!

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Aantal geleverde voordeuren
Gemiddelde beoordeling

Klik voor een vakman in de regio

Ik zocht advies en offertes omdat mijn voordeur moest worden vervangen en ik wist zelf niet goed wat nou het beste materiaal was om voor te kiezen. één van de bedrijven heeft mij uitgebreid uitgelegd wat de...

- Loek Paillet uit Twello

Door een inbraak en de schade die dat had veroorzaakt was ik opzoek naar een nieuwe voordeur incl. kozijn. Via deze site kreeg ik snel reacties en had ik op zeer korte termijn een nieuwe deur geplaatst die bij de stijl...

- Tobias Fredriks uit Sittard

Ik zocht een mooie nieuwe rode voordeur van hout.Vie de site kreeg ik een paar offertes die qua prijs niet veel van elkaar verschilden, maar een bedrijf zat vlakbij dus heb ik uiteindelijk voor gekozen en dat...

- Mark Vos uit Cuijk