Voordeuren

- Bespaar tot wel 40%
- Door heel Nederland
- Goede garanties
- Snelle service
- Grootste assortiment

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Soorten voordeuren voor ieder woningtype

Kan je droomhuis wel een nieuwe voordeur gebruiken? Ben je op zoek naar stevige deuren voor je kantoorpand? Of ben je geïnteresseerd in de verschillende soorten voordeuren die er bestaan? Dan klop je bij ons aan de juiste deur. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in voordeuren, die lang meegaan én onderhoudsvriendelijk zijn. Door een grote database, bestaande uit verschillende deurenspecialisten, is er altijd een expert bij jou in de buurt. Zij helpen je graag met het uitkiezen van de juiste voordeur, die geheel is afgestemd op de uitstraling van je woning. Verschillende materialen, verschillende merken, maar altijd een voordeur afgestemd op jouw wensen.

Soorten deuren

Bij Voordeurenbedrijf maken we onderscheid tussen drie soorten voordeuren. Hierbij kun je denken aan een houten voordeur, aluminium deuren of een kunststof variant. Alle deuren zijn van professionele kwaliteit, maar verschillen op een aantal punten. Zo is kunststof iets onderhoudsvriendelijker dan hout en creëer je de beste industriële uitstraling door het gebruik van aluminium. Benieuwd welke soorten deuren geschikt zijn voor jouw woning?

houten-voordeuren

Houten voordeur

Hout is hét perfecte materiaal voor iedere huisbezitter die graag werkt met een natuurlijk materiaalsoort. Hout is namelijk makkelijk recyclebaar, maar geeft ook je woning een natuurlijke uitstraling. Ideaal voor bijvoorbeeld grachtenpanden of woonboerderijen, maar ook voor rijtjeshuizen die hun woning extra uitstraling willen geven.

Aluminium voordeur

Aluminium is bij uitstek het soort materiaal dat geschikt is voor een industriële sfeer. Daarnaast beschermt dit soort deur tegen inbraak door de stevigheid van het materiaal. Voor een voordeur is dit een fijn en belangrijk voordeel.

Kunststof voordeur

Kunststof is een budgetvriendelijke keuze voor ieder woningtype. Het voordeel van kunststof voordeuren is de mogelijkheid tot het creëren van verschillende stijlen. Zo tover je deze soorten deuren ook in een handomdraai om tot een deur met natuurlijke look.

Aluminium-deuren

Diverse voordeurmerken

Naast deuren van verschillende soorten materialen, bieden we bij Voordeurenbedrijf ook een breed assortiment aan merken. Zo beschikken wij over verschillende soorten voordeuren van onder andere Bruynzeel, Austria, Weekamp Deuren en Albo Deuren. Dankzij een ruime keus aan merken is alles mogelijk. Van bestaande voordeuren tot een geheel zelf ontworpen design. Alle merken uit onze database bieden hoog wooncomfort en zijn niet bang voor een uitdaging. Zoals je van deze vooraanstaande merken gewend bent, staan zij voor kwaliteit en toveren ze graag een lach op je gezicht. Door een prettige samenwerking met deze hoogwaardige merken streven we naar dé voordeur waar je al jaren van droomt.

Over Voordeurenbedrijf

Voordeurenbedrijf is de expert op het gebied van verschillende soorten voordeuren. Wij zijn gespecialiseerd in voordeuren en alles wat daarbij komt kijken. Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, beschikken wij over een groot netwerk aan bekende merken op het gebied van voordeuren. Denk hierbij aan Bruynzeel en Austria. Ook zorgen we ervoor dat je nieuwe voordeur gemonteerd wordt door een specialist. Zo zijn al onze vakmannen gespecialiseerd in installeren, maar ook in het adviseren. Door alle verschillende soorten voordeuren kan het zijn dat je het overzicht verliest. Daar staan onze experts voor je klaar.

1. Vraag een offerte aan
(simpel en vrijblijvend)

2. Ontvang aanbiedingen
(binnen 24 uur)

3. Kies de beste aanbieding
(vergelijken = 40% besparen)

4. Leun achterover
(wij klaren de klus)

Ons succes in cijfers

Voordeliger dan de concurrentie
%
Aantal geleverde voordeuren
Gemiddelde beoordeling

Klik voor een vakman in de regio

Was ik op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor een nieuwe voordeur. Uiteindelijk heb ik bij jullie offertes opgevraagd. Ik kreeg er drie en koos voor de goedkoopste. Dat is erg goed uitgepakt. Prachtige, degelijke...

- Fedde Dries uit Leiden

Door een inbraak en de schade die dat had veroorzaakt was ik opzoek naar een nieuwe voordeur incl. kozijn. Via deze site kreeg ik snel reacties en had ik op zeer korte termijn een nieuwe deur geplaatst die bij de stijl...

- Kyan Huijzing uit Barneveld

ik heb net een nieuwe woning gekocht en daar zocht ik een voordeur met zijraam voor. Eerst duurde het even voor ik reactie kreeg, maar uiteindelijk kreeg ik toch meerder offertes en ben ook op een van die...

- Noud Pieters uit Tiel